Coneix

Camprodon, situat a 120 km de Barcelona i 75 de Girona, pertany a la Vall que porta el seu mateix nom. A Camprodon hi conflueixen els rius Ter i Ritort, disposa de variades botigues, places, avingudes, passeigs frondosos, barris residencials.
El terme de Camprodon és un dels més grans de la Vall de Camprodon, gràcies a l’annexió dels termes de Freixenet, i dels pintorescs pobles de Rocabruna i Beget.
Degut a la seva natura generosa, Camprodon té una tradició de molts anys dins el món excursionista i del turisme, el seu vell paisatge convida a fer llargues caminades, els seus dos rius, l’abundància de fonts urbanitzades constitueixen un passeig ideal, i el seu clima d’abundants neus a l’hivern per els practicants de l’esquí, fa que sigui un lloc idoni per el turista.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

El Turisme a Camprodon, hi ha estat present des de principis del S. XIX amb l’arribada dels primers excursionistes i persones importants de la burgesia barcelonesa que van edificar les seves mansions d’estiueig en els dos grans passeigs de La Font Nova i Passeig Maristany.
Actualment Camprodon disfruta de gran varietat d’activitats lúdiques i culturals: Curs Internacional de Música I. Albéniz de Camprodon, Festival de Música I. Albéniz de Camprodon, Exposicions, Fires i diverses activitats, etc.